יונתן רושפלד רכש את השכלתו בדרום צרפת אצל השף ז׳אק שיבואה במסעדת רויאל גריי בקאן. לאחר עבודה עם טובי השפים בצרפת חזר לארץ.
"תפוח זהב", "מול ים", "הרברט סמואל", "מלון ריץ' קרלטון", "טאפס אחד העם" ו"מלון עלמה" הם חלק מרצף פעילותו הקולינארית אשר תמיד מותירה חותם ברור של מצוינות. בחמש השנים האחרונות יונתן רושפלד הוא חלק מנבחרת שופטי "מאסטר שף" התוכנית המצליחה ביותר בישראל בתחום הקולינריה וכמו כן עולה בקרוב עם תכנית חדשה מבית "קשת" יחד עם אייל שני.