סימה ביטון

בעלת קייטרינג ״רוזמרין״, שפית, מנחה, כותבת הספר ״המתכון לניצחון״ ומגישת תוכניות טלוויזיה.

בישול פשוט

בעידן האינסטנט בו נדמה שאוכל גדל בתוך אריזות קפואות או על צמרות מסעדות. מי מאתנו לא מצא את עצמו פותח את המקרר בלילה ובוהה בריק הגדול. כולנו נהנים מאוכל טוב וכולנו מבקרי מזון מדופלמים וכולנו מודעים לחשיבותה של ארוחה חמה המורכבת מחומרי גלם טריים ואיכותיים אבל מעטים מאיתנו ימצאו את עצמם פעילים בחלל הכי חשוב בכל בית - המטבח. סימה מזמינה את כל מי שמפחד לשרוף סלט, להרים מחבת ולהצית בכם ובכן את התשוקה לבישול. הכירו את המטבח מחדש ולימדו כיצד ניתן לאחד את החברים והמשפחה סביב ארוחה. 

בין השאר נלמד על ציוד חובה בכל מטבח, על חומרי גלם בסיסיים ואיך לשמור על הטריות שלהם לאורך זמן, על מתכונים בסיסיים עם ערך תזונתי גבוה וחיי מדף ארוכים, נקבל רעיונות לאוכל קופסא למשרד לטיול או לבית, נבין כיצד ניתן לארח בלי ליפול מהרגליים, נקבל השראה לעיצוב השולחן, נלמד על טעויות של מתחילים ועוד.