טום אביב

טום אביב זוכה מאסטר שף עונה 6 והבעלים של "קוקו במבינו" ו"פט קאו" מזמין אתכם להכיר את מקורות ההשראה למטבח ולמנות שלו.

מטבח נולד מתוך משבר

ממה מורכב מטבח ישראלי? מהו חומר גלם ישראלי? מהי מנה ישראלית? הצטרפו לטום אביב במסע אל נבכי כור ההיתוך של המטבח הישראלי בניסיון לענות על השאלות. טום שהגיע מבית ללא קישור עדתי גילה ופיתח את האופי הקולינרי שלו דרך המסעדות של משפחתו. הוא ספג תרבויות מהעולם שהעשירו את עולמו הקולינרי עד לגלגול הנוכחי בו מנהל כשף שני עסקים שונים לחלוטין; ה"קוקו במבינו" – מסעדה בסגנון חפלה איטלקית בפרשנות ישראלית באמצע כרם התימנים וה"פט קאו" המבורגרייה על טהרת המינימליזם לקרניבורים אוהבי טעמי בשר.