אביב משה

אביב משה שף בעל ניסיון של למעלה מ- 20 שנה בעולם הקולינריה והמסעדנות מזמין אתכם לשמוע על הדרך שלו להצלחה – טיפוח עובדיו. בין מסעדותיו "מסה", "יאסו" ו"קוואטרו".

גיבוש נבחרת מנצחת

בעידן שלנו בו דור ה- Y מוגדר כלא יציב אשר משתעמם בקלות ומחליף מקומות עבודה בקצב מסחרר האם מעסיק יכול להרשות לעצמו לוותר על הנכסים המשמעותיים ביותר – עובדיו. אביב משה מזמין אתכם לשמוע על הערכים והעקרונות הניהוליים בעזרתם הצליח לגבש את עובדיו לקבוצה אחת באחד מהמקצועות בהם התחלופה הגבוהה של העובדים היא חלק משגרת החיים. מה הפך את הצוות שלו למשפחה? מדוע סטאז'רים זמניים החליטו להמשיך אתו הלאה והיום מנהלים את המטבח כסו-שפים? איך גורמים למועסק לרצות להמשיך להגיע ליום עבודה שיכול להיפרס על 14 שעות באחד מהמקצועות האינטנסיביים והשוחקים בשוק העבודה? אביב, אשר חתום על לא פחות מ- 20 זוגות עובדים ב"מסה" אשר התחתנו במהלך השנים מזמין אתכם לשמוע את האני מאמין שלו בניהול עובדים אשר העניק לו יציבות ושקט ליצירה, חתירה מתמדת לשיפור והצלחה שאי אפשר להתווכח אתה.