מיכל אנסקי

מיכל אנסקי, בעלת תואר שני במדעי הגסטרונומיה באוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה מצפון איטליה, עיתונאית, מנחת תוכניות בישול בטלוויזיה וברדיו, מחברת ספרי בישול רבי מכר וממקימי שוק האיכרים מזמינה אתכם לקחת חלק במטבח שלה.

העבר והעתיד של המטבח הישראלי

במפגש הזה מיכל מרחיבה על הנושאים השונים אשר מובילים את המטבח המקומי במטרה להבין את האידיאלים שמאחורי המנות. בין הנושאים השונים נעסוק בטרנדים קולינריים ודרך השפעתם, כמגמה אופנתית חולפת, על ההוויה העכשווית. המגמה הירוקה אשר הופכת צרכני אוכל מודעים לאותיות הקטנות שבגב האריזה ובררנים ביחס למה שנכנס לגוף שלהם. מטבח חדש לעומת מטבח מסורתי, ההבדלים שבין שני העולמות והחיבור שכבר התחיל. הגדרת אוכל דרך מקום, הסביבה שלנו תמיד משפיעה על מרכיבי המנות שלנו ואופי המנה הסופית.