מיכל אנסקי

מיכל אנסקי, בעלת תואר שני במדעי הגסטרונומיה באוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה מצפון איטליה, עיתונאית, מנחת תוכניות בישול בטלוויזיה וברדיו, מחברת ספרי בישול רבי מכר וממקימי שוק האיכרים מזמינה אתכם לקחת חלק במטבח שלה.

תחרות בישול

מחליטים על אתגר קולינרי לדוגמא: מנה חלבית, אתגר מלוח ומתוק. המתמודדים מכינים מנות בבית ומביאים אותם לתחרות. מיכל פותחת את המפגש, מציגה את האתגר ולאחר מכן עוברת בין המתחרים, טועמת, מחווה את דעתה, מציעה טיפים משלה לשיפור או שינוי המנה ולבסוף בוחרת מנצח.