אפרת אנזל

אפרת אנזל, למדה רפואה באוניברסיטת תל אביב לפני שעברה לתחום התקשורת. מעבר להיותה עתונאית, הגישה תוכניות שונות בתחומי הלייף סטייל ובעיקר בתחום הרפואה והקולינריה. אפרת כותבת במדור האוכל של טיים אאוט תל אביב ובעלת בלוג האוכל itme.

עשר מחשבות על בריאות ואוכל טוב

ההתעסקות ארוכת השנים בתחומי הקולינריה והבריאות עוררו את אפרת לשאול כיצד שני התחומים הללו, שנראים למתבונן מהצד כל כך מנוגדים, למעשה משתלבים זה בזה ומפרים זה את זה. החיבור הזה הוליד את ההרצאה הזו. 

אוכל טבעי לעומת אוכל מעובד, צריכה של כל אבות המזון לעומת טבעונות, ההבדל שבין אוכל אמיתי וכזה שמצריך קריאה של האותיות הקטנות, הם רק חלק מהנושאים אשר נעסוק בהם, מתוך מטרה לאכול טוב ועדיין לחיות בריא.