דיוויד פרנקל

דיוויד פרנקל (32) נחשב לאחד השפים הצעירים, הבולטים והמובילים בישראל וזכה לשלל תארים בתחום הקולינריה, ביניהם: שף השנה של TimeOut לשנת 2014, השף העולה של ישראל, Young chef of the year, פריצת השנה, הכוכב העולה של המטבח הישראלי ועוד.

 

למרות גילו הצעיר, לפרנקל ניסיון מרשים ויוצא-דופן: סו-שף במסעדת "אורקה", מסעדת "כתית", מסעדת "flay" בניו-יורק, למד קונדיטוריה ב-fci, התמחה במסעדת "Per Se" של תומאס קלר ומסעדת "mugaritz" היוקרתית בעיירה סן-סבסטיאן. דיוויד הקים את המטבח של "סושיאל קלאב" והתמחה במסעדת "noma" הדנית, אשר נחשבת למסעדה הטובה בעולם. משנת 2010 דיוויד מוביל את מסעדת השף pronto (פרונטו).

 

קישור לאתר של פרונטו